Σχετικά με μας

Από το 1990 ασχολούμαστε με την παραγωγή, συσκευασία και διακίνηση υψηλής ποιότητας ακτινιδίων. Μέχρι σήμερα έχουμε αναπτύξει πλήθος συνεργασιών στην εθνική αλλά και ευρωπαϊκή  αγορά, εξασφαλίζοντας στους συνεργάτες μας, εκτός από αρίστης ποιότητας προϊόντα, όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν μια συνεργασία επιτυχημένη. Παράγοντας και διακινώντας πιστοποιημένα βιολογικά ακτινίδια, συσκευασμένα ή μη, έχουμε καθιερωθεί στο τραπέζι της κάθε οικογένειας που αναζητά αγνά προϊόντα της ελληνικής γης.

Επεκτείνοντας τις δραστηριότητές μας, το 2010 δημιουργήσαμε ένα κατάστημα-πρατήριο, στο 20ο χιλιόμετρο της οδού Λαμίας-Καρπενησίου, στο οποίο μπορείτε να βρείτε βιολογικά ακτινίδια καθώς και άλλα προιόντα παραγωγής μας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των καταναλωτών για χαμηλές τιμές χωρίς ωστόσο να γίνεται καμία παραχώρηση στο θέμα της υψηλής ποιότητας που αποτελεί τον πρωταρχικό μας στόχο.

Η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει από την πολύχρονη πετυχημένη επιχειρηματική παρουσία μας στον κλάδο των τροφίμων, αποτελεί εγγύηση για την υψηλή ποιότητα και την κορυφαία διατροφική αξία των προϊόντων μας. 

Στέλνουμε και ταχυδρομικά με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα.